Дата база на производители

Придружи ни се сега!

Слоу Фуд има визија за свет во кој сите луѓе имаат пристап до  храна што е добра за нив, добра за луѓето што ја произведуваат  и … прочитај повеќе

Да се слушне твојот глас

Храната за Слоу Фуд претставува  заеднички јазик за комуникација со производителите,  консументите  и носителите … прочитај повеќе

Нови можности

Сакајќи да направиме вистинска и трајна промена во системот на храна, преку оваа платформа имаме за цел  да ги  информираме и … прочитај повеќе

Комуницирајте со нас

Слоу Фуд Македонија
Ул.Климент Охридски 33/35
7000 Битола
info@slowfood.mk
Slow Food Macedonia

Внеси податоци на производители