Политика на приватност

Оваа платформа  е управувана  од „Слоу Фуд Македонија“.  За прашања  поврзани со безбедноста и приватноста на вашите податоци, испратете е-пошта до info@slowfood.mk

Ние ќе ги чуваме вашите податоци безбедни. Нема да ги откриеме вашите податоци на трети страни ниту ќе ги објавиме без ваша согласност. 

Личните податоци собрани преку формата (вашето име и презиме и контакти) можат да ги видат само администраторите на нашата база на податоци – со единствена цел истите да се користат за ваше контактирање за различни потреби, ваше информирање, праќање на покани, ваше анкетирање). Вашите податоци нема да бидат предадени на трети страни.

За да ги задржи ботовите од внесување на податоци ја користиме алатката  reCAPTCHA, услуга од Google. Информациите собрани во врска со вашата употреба на услугата ќе се користат за подобрување на reCAPTCHA и за општи безбедносни цели. Нема да се користи за персонализирано рекламирање од Google.

Редовно ќе бидете информирани преку  нашиот њузлетер, ќе добивате во форма на  е-пошта по испраќањето на пополнетиот  образец, со што се евидентирате во нашата база и ја потврдувате  претплатата на њузлетерот. 

Ако сакате  да се откажете од нашата платформа, можете да го сторите тоа следејќи ги упатствата дадени во е-поштата.